Menu

Hart & Holm

HART & HOLM har et bredt udvalg af dansk designede kvalitets smarte solbriller til både kvinder og herre. De designer og producere alle solbriller med UV400-beskyttelse og alle bærer CE-mærket, som betyder at deres vores solbriller er produceret efter gældende europæiske standarder. Solbriller skal være med til at komplementere dig & din stil, så det indrammer dit ansigt på smukkeste vis. Vi lægger stor vægt på at designe solbriller i stærke og så vidt muligt bæredygtige materialer, så du og dit komplette outfit, altid fremstår 100 procent skarpt med kvalitetsbevidstheden og omtanke for omverdenen.

Sorter efter

Hart & Holm Solbrille

SIENA-BLACK
350 DKK
Heart & Holm Solbrille, er sofistikeret, med et diva-look på den elegante måde. Den nye sort meleret farve, er enormt eksklusiv i looket og får dig til at ligne en million...
Siena solbrillen er lavet af bæredygtigt acetat, med gode hængsler der sørger for at solbrillen sidder godt fast uden at stramme om hovedet.
Hvis din solbrille ikke sidder som du skal, eller du føler den med tiden skal strammes til, kan man justere på solbrillens stel, da acetat er enormt fleksibelt.
Din PREMIUM solbrille bliver leveret i en smuk æske med en pudseklud og et lækkert foldbart etui i sort - og har selvfølgelig UV400 beskyttelse.
Stylenummer: SIENA-BLACK

Hart & Holm Solbrille Roma

ROMA-BLACK
350 DKK
Hart & Holm Solbrille Roma, er en ægte diva. Denne skønne, italiensk inspirerede acetat brille vil skabe det helt rigtig dramatiske look. En klassiker med masser af cat eye og detaljer du kommer til at elske.
BESKRIVELSE AF PRODUKTET
PREMIUM er en serie af briller i ekstra høj kvalitet. Her er der kælet ekstra for detaljerne og du får briller i samme høje kvalitet som, der også foretrækkes af flere store brand leaders indenfor eye wear, fashion og moderne design.
Sammen med dine PREMIUM briller får du et lækkert foldbart etui, som ikke fylder meget i tasken, når ikke det skal beskytte dine briller.
DETALJER
Let, stærkt og fleksibelt acetat materiale
Grå gradueret glas
CE mærket
UV400
Hærdet letvægtsglas med høj brudstyrke.
Nikkelfrie metalkomponenter.
Eksklusivt brilleetui, smuk æske samt pudseklud medfølger.