Menu

Sko

Selvom vi ikke er en skohandel, så har vi altid et udvalg i sko – fra sneakers til høje hæle. Vi skifter løbende vores kollektion ud, så den passer til årstidens mode

Sorter efter

Bukela Sko Line Camel

LINE-CAMEL
1.500 DKK
Bukela Sko Line. BUKELA præsenterer en fortryllende pump i Mary-Jane stil, der udstråler elegance og femininitet. Den sofistikerede silhuet gør den ideel til festlige begivenheder, og den kan styles med både kjoler og smarte jakkesæt for et stilfuldt look.
Farve: Cognac
Materiale: Skind
Hælhøjde: 6,5 cm
Stylenummer: LINE-CAMEL

Bukela Sko Samira

SAMIRA-GLIT-BLACK
1.500 DKK
Bukela Sko Samira. Den lækreste støvle fra Bukela. Støvlen har lynlås, spids front og en hæl, som gør den anvendelig til både hverdag og særlige lejlighed. Støvlerne er sorte med glimmer
Farve: Sort med glimmer
Materiale: Læder
Hælhøjde: 5,5 cm
Stylenummer: SAMIRA-GLIT-BLACK

Bukela Sko Emmy

EMMY-GOLD
1.200 DKK 600 DKK
Bukela Sko Emmy. Smuk guldfarvet Emmy ballerina/loafer fra Bukela - en luksuriøs og smuk sko, der er lavet af blødt skind.
Farve: guld
Materiale: Skind
Stylenummer: EMMY-GOLD

Bukela Sko Conner

CONNER-BLACK
1.500 DKK
Bukela Sko Conner. Loaferen har et flot, shiny look, som giver et fedt udtryk. Conner har en let sål, som gør den behagelig at have på trods sit chunky, rå look.
Farve: Sort
Materiale : Naplak
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer: CONNER-BLACK

Mos Mosh Loafer Costa Rica

156670-194
1.300 DKK
Mos Mosh Loafer Costa Rica. Disse smarte loafers er fremstillet af ruskindslæder, står på tykke gummisåler og er designet med spidse snuder og cool detaljer. Det er et tidløst design, som altid vil være en favorit i sko-garderoben.
Farve: Brun
Materiale: Rusind
Stylenr.156670-194

Bukela Sko Madelyn

MADELYN-BIG-MUD
1.400 DKK
I elegant grå farve er naplak-pumps med lav hæl en perfekt kombination af stil og ynde. Disse sko er ideelle til at fremhæve dit look med subtil luksus og komfort i enhver situation. Skoene kan styles med både bukser, kjoler og nederdele.
Farve: Mud
Materiale : Naplak skind
Hælhøjde: 5,5 cm
Stylenummer: MADELYN-BIG-MUD

Bukela Støvler Blaze

BLAZE-MUD
1.600 DKK
Super cool ankellang støvle fra Bukela. Maze støvlen er en støvle med det trendy cowboy-look. Den er i den smukkeste gråbrune farve og har et lille læg foran, hvor den knækker. Støvlen har en flot skrående sort hæl og en spids snude. Den har lynlås bagpå.
Farve: Gråbrun
Materiale: Ydre: Ruskind inder: Skind.
Stylenummer:BLAZE-MUD

Bukela Sandal Mabel

MABEL-DENIM
800 DKK 400 DKK
Den fineste sandal i denim med cool guld-nitter rundt i kanten. Sandalen er let at hoppe i og passer perfekt til de lune sommerdage.
Farve: Denim
Materiale: Denim
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer: MABEL-DENIM

Bukela Sandal Megan

MEGAN-GOLD
1.200 DKK 600 DKK
Megan er en dejlig sandal som både kan bruges til hverdag og til alle sommerens fester. Skoen består af tre remme, som krydser over foden og flettes sammen på midten. Den har den bedste pasform og højde.
Farve: Guld.
Materiale : Skind
Stylenummer: MEGAN-GOLD

Bukela Sko Eva

EVA-GOLD
900 DKK
Feminin og fin sandal med sten og guld-toner. Sandalen er let på foden med god komfort på grund af remmen. Den fås også uden rem: BONNIE.
Farve: Guld med sten og perler.
Materiale : Skind
Stylenummer: EVA-GOLD

Bukela Sko Bonnie

BONNIE-GOLD
800 DKK 400 DKK
Feminin sommersandal fra Bukela med sten og perler i guld. Sandalen er let og super smuk på foden, og den går perfekt til en fin kjole.
Farve: Metalic/Gold
Materiale : Skind
Stylenummer: BONNIE-GOLD

Bukela Sko Vivi

VIVI-CAMEL
1.200 DKK
Super simpel og klassisk ballerina fra Bukela designet med smukke detaljer. Skønne materialer der omslutter fødderne helt perfekt.
Farve: Brun
Materiale : Skind
Stylenummer: NATHALIE-GREEN

Tim & Simonsen Sko Line

CO-COR500-BRANDY
900 DKK 450 DKK
Sandal fra Tim & Simonsen er designet med et stykke der dækker over foden, hvor kun tæerne ses, der åbnes med en justerbar rem bagpå som støtter foden. En behagelig hæl og en blød gummisål i memory skum, så de er gode og behagelige at gå i.
Farve: Brandy
Materiale: Ruskind
Stylenummer: CO-COR500-BRANDY

Tim & Simonsen Sandal Annet

231-73674-25
650 DKK 325 DKK
Den populære Annet sandal fra Tim & Simonsen er i et væld af skønne farver. Sandalen kendetegnes for den bløde comfort lavet i ruskind, kork og den geniale memory foam sål. Den former sig efter foden.
Farve: Orange med lilla sål.
Materiale: Ruskind
Stylenummer: 231-73674-25

Tim & Simonsen Sandal Mette

CO6074-TESTA
750 DKK 375 DKK
Tim og Simonsen Sandal Mette. Super lækker sandal, med fletbånd hen over forfoden og lukning op til anklen.
Farve: Congac
Materiale: Skind
Stylenummer:CO6074-TESTA

Tim & Simonsen Sandal Cecilia

CO22-MAQUILLAJE
1.000 DKK 500 DKK
Tim & Simonsen Sandal Cecilia. Smuk og lækker sandal med blokæl fra Tim & Simonsen i rosa ruskind, der føles helt fantastisk at have på. Sandalen har en rundet snude, en behagelig hæl og en blød gummisål i memory skum, så de er virkelig gode og behagelige at gå i.
Farve: Rosa
Materiale: Ruskind
Stylenummer: CO22-MAQUILLAJE

Bukela Sandal Mabel

MABEL-ORANGE
800 DKK 400 DKK
Bukela Sandal Mabel. Mabel slip-in i brun har lækre detaljer med guld nitter i kanten, som sætter et råt touch på dit outfit. Den går nemt til alle slags outfits.
Farve: Orange
Materiale: Skind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer: MABEL-ORANGE

Tim & Simonsen Sko Sophie

231-780290-04
750 DKK 375 DKK
Tim & Simonsen Sko Sophie. Cool og behagelig åben sko fra Tim & Simonsen. I lækker blød ruskind med gul sål.
Farve: Brun og gul
Materiale: Ruskind
Stylenummer: 231-780290-04

Via Vai Sko Iris

60074-01-525-TABACCO
1.500 DKK 750 DKK
Via Vai Sandal Iris. De brune sandaler er afsluttet med guldfarvede nitter for et unikt og cool look. Takket være platformssålen er disse hæle super komfortable.
Farve: Brun
Matriale: Ruskind
Stylenummer: 60074-01-525-TABACCO

Bukela Sko Erma

ERMA-PURPLE
1.400 DKK
Bukela Sandal Erma. Flot sandal på hæl fra Bukela i den fedeste lilla farve. Skal du have piftet dit outfit op, er Erma en sikker vinder. Super smukke detaljer og en god hælhøjde gør denne sandal et sikkert valg.
Farve: Lilla
Materiale: Ruskind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Hælhøjde: 5 cm
Stylenummer: ERMA-PURPLE

Bukela Sandal Hannah

HANNAH-GREEN
1.000 DKK 500 DKK
Bukela Sandal Hannah. Hannah sandalen er en smuk og feminin sko, der vil være perfekt til at tilføje et touch af glamour til dit outfit. Sandalen er udstyret med blokhæl, der vil tilføje en vis højde uden at være for høj.
Farve: Grøn
Materiale: Naplak
Foer: Skind
Sål: Gummi
Hælhøjde: 5,5 cm
Stylenummer: HANNAH-GREEN

Via Vai Sneakers Juno

60059-01-001-HVID
1.400 DKK
Via Vai Sneakers Juno. Dette er dine hvide sneakers, som du kan gå til hele året rundt. Plateau-sålen tilføjer et cool twist og giver dig lidt ekstra højde. Den beige detalje på hælen og etiketten på tungen gør de grundlæggende hvide lædersneakers i hvidt læder bare en smule mere specielle.
Farve: Hvid
Stylenummer: 60059-01-001-HVID

Via Vai Sneakers Liz

60048-01-001-HVID
1.700 DKK
Via Vai Sneakers Liz. Det første slående element er den grove sål, som giver sneakeren en sporty stemning. Designet er kendetegnet ved fængende detaljer, såsom den unikke snøring på siderne af sneakeren.
Farve: Primær hvid med farver
Stylenummer: 60048-01-001-HVID

Via Vai Sneakers Sue

58142-01-029-HVID
1.800 DKK
Via Vai Sneakers Sue. Til Sue er der brugt mesh og forskellige typer læder for at give disse hvide sneakers et sporty look. De farvede accenter giver Sue et subtilt, romantisk touch. Retro, men alligevel meget aktuel.
Farve: Hvid og begie
Stylenummer: 58142-01-029-HVID

Tim & Simonsen Sko Gloria

3536917-CHAMPAGNE
1.350 DKK
Tim & Simonsen Sko Gloria. Stilfulde stiletter fra Tim & Simonsen i en lys farve. Stiletten har en spids snude og en blød gummisål, så den er ekstra god og behagelig at gå i. En Stilet som bestemt kan bruges til lidt af hvert!
Farve: Champagne
Materiale: Læder
Stylenummer: 3536917-CHAMPAGNE

Tim & Simonsen Sko Gloria

3536917-BLACK
1.350 DKK
Tim & Simonsen Sko Gloria. Stilfulde stiletter fra Tim & Simonsen i en mørk farve. Stiletten har en spids snude og en blød gummisål, så den er ekstra god og behagelig at gå i. En Stilet som bestemt kan bruges til lidt af hvert!
Farve: Sort
Materiale: Læder
Stylenummer: 3536917-BLACK

Bukela Støvler

JILL-COGN
1.800 DKK 1.000 DKK
Bukela Støvler Jill. Simple og cool combat støvle med fede detaljer. Jill støvlen har dobbelt-lynlåse samt en rundet snude på en carré sål; virkelig en støvle der skal ses på.
Farve: Brun
Materiale: Skind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer:JILL-COGN

Bukela Støvle Malou

MALOU-GREEN
1.700 DKK 850 DKK
Bukela Støvle Malou. Super smuk og feminin støvle med blokhæl, carré og cool detaljer. Malou er et must-have til din efterårsgarderobe, som du kan style til både jeans og kjole.
Farve: Mørkegrøn
Materiale : Skind
Foer: Skind
Hælhøjde: 7 cm
Stylenummer: MALOU-GREEN

Bukela Støvle Claire

CLAIRE-BLACK
1.600 DKK 1.000 DKK
Bukela Støvler Claire. Så fin og elegant Claire støvle fra Bukela. Støvlen har en flot høj hæl og et klassik look. Lynlås på den indvendige side. Perfekt til efterårets mode.
Farve: Sort
Materiale : Skind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Hælhøjde: 6,5 cm
Stylenummer: CLAIRE-BLACK

Pavement Sandal Sinna

SINNA-347
1.000 DKK 500 DKK
Pavement Sandal, Sinna. En fin og sød højhælet sandal i mørkebrun ruskind med justerbar rem, som har en hælhøjde på 6,5 cm. Perfekt sandal til at forfine outfittet. Farve: Brun Materiale: 100% Ruskind Stylenummer: SINNA-347