Menu

Bukela

Bukela sko er fodtøj til kvinder der elsker at mærke kvaliteten omkranse hvert skridt i livet. Siden 2014 har det været deres mission at gøre op med følelsen af at sko blot er et praktisk tilbehør. Bukela er et dansk brand med hovedsæde i Herning, etableret i 2014 af Birthe Didriksen og Nick Søgaard, mor og søn, der tilsammen har mere end 40 års erfaring med at udvikle og designe sko.

De bedste kvalitetsmaterialer i ryggen og nyskabende designs kombineret med klassiske linjer gør at vores kollektioner kan leve mange år på fødderne af kvinder der elsker kvalitet.Produktionen af BUKELA er omgivet af sunde forhold, etik og bæredygtighed. Vi har en enorm respekt for menneskerne bag håndværket, der på de små familieejede fabrikker i Italien og Portugal får vores designs til at komme til live. Alt er håndlavet; lige fra indersålen til de afsluttende detaljer. Hver sæson lancerer vi et flot udvalg af støvler, støvletter, sko, sandaler, pumps, høje hæle og sneakers, som kan bruges på tværs af din garderobe – uanset om det er dit showstopper piece eller en virkelig cool afslutning på et simpelt outfit.

Sorter efter

Bukela Sko Chicago

CHICAGO-SILVER
800 DKK
Bukela Sko Chicago
Super flot slingback i flettet skind. Den perfekte sko til din sommergarderobe, da den kan styles og bruges på et utal af måder.
Farve: Sølv
Materiale: Skind
Stylenummer: CHICAGO-SILVER

Bukela Sko Chicago

CHICAGO-GOLD
800 DKK
Bukela Sko Chicago
Super flot slingback i flettet skind. Den perfekte sko til din sommergarderobe, da den kan styles og bruges på et utal af måder.
Farve: Guld
Materiale: Skind
Stylenummer: CHICAGO-GOLD

Bukela sko Tenno

TENNO-RED
1.200 DKK
Bukela Sko Tenno.
Smuk rød sandal med hæl. Tenno er ideel til sommerfesten og kan styles på et utal af måder. Style den med et par jeans for et mere afslappet look eller en kjole for et pænere udtryk.
Farve: Rød
Materiale: Naplak
Stylenummer: TENNO-RED

Bukela Sko Astrid

ASTRID-SNAKE
1.400 DKK
Bukela Sko Astrid. Fantastisk sko med slingback. Skoen har et super flot slangeprint, som giver skoen et cool udtryk. Skoen har nitter og fede detaljer på remmen. Det bløde skind sikrer en blød oplevelser, når du bruger skoen.
Farve: slange print
Materiale: Skind
Stylenummer: ASTRID-SNAKE

Bukela Sandal Mabel

MABEL-CEMENT
800 DKK
Bukela Sandal Mabel. Cool slip-in sandal i den fedeste farve. Mabel slip-in har lækre detaljer med guld nitter i kanten, som sætter et feminint touch på dit outfit.
Farve: Beige
Materiale: Skind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer: MABEL-CEMENT

Bukela Sandaler Eden

EDEN-COGNAC
900 DKK
Bukela Sandal Eden. Lækker sandal med god pasform og komfort. Sandalen er skøn til sommer med en kjole eller shorts. Du kan også sagtens tage den i brug på kontoret, når temperaturen tillader det.
Farve: Cognac m. små nitter
Materiale: Skind
Stylenummer: EDEN-COGNAC

Bukela Ballerina Mery

MERY-BLACK/BEIGE
1.000 DKK
Bukela Ballerina Mery. Yndig ballerina i et fint sort og beige design med en sød sløjfe som detalje foran.
Farve: Sort og beige
Materiale: Skind
Stylenummer:MERY-BLACK/BEIGE

Bukela Ballerina Merle

MERLE-RED
1.000 DKK
Bukela Ballerina Merle. Yndig ballerina i en fin rød lak med en sød sløjfe som detalje foran.
Farve: rød
Materiale: Lak Skind
Stylenummer: MERLE-RED

Bukela Støvle Jess

JESS-SAND
1.800 DKK
Bukela Støvle Jess. JESS er en imponerende western-inspireret støvle skabt med omhyggeligt fokus på detaljer såsom den skrå hæl, lynlås bagtil og smukke accenter langs støvlen.
Farve: Sand
Materiale: Ruskind
Foer: Skind
Hælhøjde: 6cm
Stylenummer: JESS-SAND

Bukela Støvler Felipa

FELIPA-SAND
2.100 DKK
Bukela Støvle Felipa. Mega cool biker-inspireret westernstøvle! Siderne er flot dekoret med bløde nitter og hulmønster Kort støvle med delikate detaljer og "klasisske" stikninger foran tilfører "lækerhed" til ethvert outfit.
Farve: Sand
Materiale: Ruskind
Foer: Skind
Hælhøjde: 3,5 cm
Stylenummer: FELIPA-SAND

Bukela Støvle Rayn

RAYN-SAND
1.900 DKK
Bukela Støvle Rayn. Fantastisk fed biker-inspireret westernstøvle! Siderne har diskret syede elastikstykker i skind. Kort støvle med lækre detaljer som spænder og carré snude, der tilfører coolness til ethvert outfit.
Farve: Sand
Materiale: Ruskind
Foer: Skind
Hælhøjde: 3,5 cm
Stylenummer: RAYN-SAND

Bukela Sko Line Camel

LINE-CAMEL
1.500 DKK
Bukela Sko Line. BUKELA præsenterer en fortryllende pump i Mary-Jane stil, der udstråler elegance og femininitet. Den sofistikerede silhuet gør den ideel til festlige begivenheder, og den kan styles med både kjoler og smarte jakkesæt for et stilfuldt look.
Farve: Cognac
Materiale: Skind
Hælhøjde: 6,5 cm
Stylenummer: LINE-CAMEL

Bukela Sko Samira

SAMIRA-GLIT-BLACK
1.500 DKK 750 DKK
Bukela Sko Samira. Den lækreste støvle fra Bukela. Støvlen har lynlås, spids front og en hæl, som gør den anvendelig til både hverdag og særlige lejlighed. Støvlerne er sorte med glimmer
Farve: Sort med glimmer
Materiale: Læder
Hælhøjde: 5,5 cm
Stylenummer: SAMIRA-GLIT-BLACK

Bukela Støvle Ellie

ELLIE NUBUCK BLACK
2.500 DKK
Bukela Støvle Ellie. Det er de små ting, der gør en forskel, og denne støvle er intet mindre end en mester i detaljer. De seje detaljer er nøje udtænkt for at give støvlen et råt udtryk, der er en hyldest til den frihed og ånd, der følger med biker-kulturen. Moderne og klassisk i én og samme støvle.
Farve: Sort
Materiale: Nubuck - skind
Foer: Skind
Stylenummer: ELLIE NUBUCK BLACK

Bukela Støvle Asger

ASGER-METALLIC
1.600 DKK
Bukela Støvle Asger. Cool og klassisk støvle der kommer til at stå ud til ethvert outfit. Den perfekte hælhøjde kombineret med de elastiske sider gør støvlen utrolig behagelig.
Farve: Grå metal
Materiale : Skind
Foer: Skind
Hælhøjde: 5,5 cm
Stylenummer: ASGER-METALLIC

Bukela Støvle Julia

JULIA BLACK
1.900 DKK
Bukela Støvle Julia. Cool og feminin western-inspireret støvle. Edgy og unikke detaljer, lynlås og en god hælhøjde. Klassisk og let at style.
Farve: Sort
Materiale : Skind
Foer: Skind
Hælhøjde: 5 cm
Stylenummer: JULIA BLACK

Bukela Sko Conner

CONNER-BLACK
1.500 DKK 750 DKK
Bukela Sko Conner. Loaferen har et flot, shiny look, som giver et fedt udtryk. Conner har en let sål, som gør den behagelig at have på trods sit chunky, rå look.
Farve: Sort
Materiale : Naplak
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer: CONNER-BLACK

Bukela Støvle Jane

JANE-TAPE
1.400 DKK
Bukela Støvle Jane. Super cool ruskindsstøvle fra Bukela. Støvlen er konstrueret, så den krøller lidt ned i skaftet, hvilket gi’r den et sejt udtryk. Den har rund snude og spændetarm med sølv spænde.
Farve: Brun
Materiale: Rusind
Stylenr. 25064X8062-BLACK

Bukela Sko Madelyn

MADELYN-BIG-MUD
1.400 DKK
I elegant grå farve er naplak-pumps med lav hæl en perfekt kombination af stil og ynde. Disse sko er ideelle til at fremhæve dit look med subtil luksus og komfort i enhver situation. Skoene kan styles med både bukser, kjoler og nederdele.
Farve: Mud
Materiale : Naplak skind
Hælhøjde: 5,5 cm
Stylenummer: MADELYN-BIG-MUD

Bukela Støvler Blaze

BLAZE-MUD
1.600 DKK
Super cool ankellang støvle fra Bukela. Maze støvlen er en støvle med det trendy cowboy-look. Den er i den smukkeste gråbrune farve og har et lille læg foran, hvor den knækker. Støvlen har en flot skrående sort hæl og en spids snude. Den har lynlås bagpå.
Farve: Gråbrun
Materiale: Ydre: Ruskind inder: Skind.
Stylenummer:BLAZE-MUD

Bukela Støvler Josie

JOSIE-BLACK
2.000 DKK
Fantastisk flot og feminin støvle fra BUKELA. Et perfekt match mellem en klassisk langskaftet støvle med kant og kan let styles med kjole eller stramme jeans. Støvlen sidder fint omkring benet.
Farve: Black
Materiale: Ydre: Ruskind inder: Skind.
Stylenummer:JOSIE-BLACK

Bukela Sko Vivi

VIVI-CAMEL
1.200 DKK
Super simpel og klassisk ballerina fra Bukela designet med smukke detaljer. Skønne materialer der omslutter fødderne helt perfekt.
Farve: Brun
Materiale : Skind
Stylenummer: NATHALIE-GREEN

Bukela Sko Erma

ERMA-PURPLE
1.400 DKK
Bukela Sandal Erma. Flot sandal på hæl fra Bukela i den fedeste lilla farve. Skal du have piftet dit outfit op, er Erma en sikker vinder. Super smukke detaljer og en god hælhøjde gør denne sandal et sikkert valg.
Farve: Lilla
Materiale: Ruskind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Hælhøjde: 5 cm
Stylenummer: ERMA-PURPLE

Bukela Støvler

JILL-COGN
1.800 DKK 900 DKK
Bukela Støvler Jill. Simple og cool combat støvle med fede detaljer. Jill støvlen har dobbelt-lynlåse samt en rundet snude på en carré sål; virkelig en støvle der skal ses på.
Farve: Brun
Materiale: Skind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Stylenummer:JILL-COGN

Bukela Støvle Malou

MALOU-GREEN
1.700 DKK 850 DKK
Bukela Støvle Malou. Super smuk og feminin støvle med blokhæl, carré og cool detaljer. Malou er et must-have til din efterårsgarderobe, som du kan style til både jeans og kjole.
Farve: Mørkegrøn
Materiale : Skind
Foer: Skind
Hælhøjde: 7 cm
Stylenummer: MALOU-GREEN

Bukela Støvle Claire

CLAIRE-BLACK
1.600 DKK 800 DKK
Bukela Støvler Claire. Så fin og elegant Claire støvle fra Bukela. Støvlen har en flot høj hæl og et klassik look. Lynlås på den indvendige side. Perfekt til efterårets mode.
Farve: Sort
Materiale : Skind
Foer: Skind
Sål: Gummi
Hælhøjde: 6,5 cm
Stylenummer: CLAIRE-BLACK

Bukela Sko Carmen

CARMEN-BISQUE
950 DKK 475 DKK
Bukela Sko Carmen, super fin og smart sko
Farve: Brun
Materiale : Læder
Stylenummer: CARMEN-BISQUE

Bukela Sko Marta

MARTA-MOSS
1.400 DKK 700 DKK
Bukela Sko Marta, super fin og smart sko
Farve: Grå
Materiale : Læder
Stylenummer: MARTA-MOSS

Bukela sko Mika

MIKA-BLACK
1.200 DKK 600 DKK
Bukela Sko Mika, Fantastiske Mika er et absolut musthave for kvinden der elsker godt håndværk og uimodståelige sko. Sandalerne er håndlavet og hvert enkelt 'blad' udgør en del af det fantastiske blomster design.
Farve: Sort
Materiale : Skind
Stylenummer: MIKA-BLACK

Bukela Støvler Angela

ANGELA-LATTE
1.700 DKK 850 DKK
Bukela Støvler Angela, er den lækreste støvle, som uden tvivl bliver din nye favorit. Støvlen har fantastisk pasform og kan let styles til hele din garderobe. Den har fine detaljer med bissel og lynlås.
Farve: Latte.
Materiale: Yder og inder; skind - Sål: gummi.
Stylenummer: ANGELA-LATTE