Menu

Parfume

Sorter efter

Raaw Blackened Oil

1800
395 DKK
Raaw Alchemy Parfume Olie Blackened Santal. En fristende blanding af mystisk med noter af sandeltræ, cedertræ, olibanum, kardemomme, iris og vanilje. RAAW Roll-on parfumeret olie leverer et intenst hit af duft med en langvarig effekt i en alkoholfri formulering. Anbragt i et rejsevenligt hætteglas, perfekt til påføring på farten.
Størrelse: 10 mL
Stylenummer: 1800

Raaw Blackened Santal EAU

1770
695 DKK
Raaw Alchemy Parfume Blackened Santal. En fristende blanding af mystisk med noter af sandeltræ, cedertræ, olibanum, kardemomme, iris og vanilje. RAAW Eau de Parfum er lavet med ædle olier og organisk alkohol, blandet til perfektion, hvilket skaber en lagdelt dybde, der bliver hængende på huden.
Størrelse: 50 mL
Stylenummer:1770

Raaw No Vacancy Eau

4261
695 DKK
Raaw Alchemy Parfume No Vacancy. En fristende blanding af mystisk med noter af cedertræ, pomelo, citronskal, jasmin, sandeltræ, vetiver. RAAW Eau de Parfum er lavet med ædle olier og organisk alkohol, blandet til perfektion, hvilket skaber en lagdelt dybde, der bliver hængende på huden.
Størrelse: 50 mL
Stylenummer: 4261

Pure Elements Paufume Samphire

LP-003-SAMPHIRE
700 DKK
Pure Elements Parfume Samphire.
Denne parfume er en blanding af citrusolie, lavendel, basilikum og rosmarin og bundnoter af hvid rav og egetræsmos for at skabe en lys, kølig, aromatisk duft med en lethed, der afslører dens kompleksitet og lange levetid på huden. Den færdige duft gav så tydelige associationer til havet, at den kun kunne kalde den Samphire.
Stylenummer: LP-003-SAMPHIRE

Pure Elements Parfume Amber

LP-001-AMBER
700 DKK
Pure Elements Parfume Amber
Amber følger bæreren gennem dagen, udvikler sig som timerne går og bringer forskellige komponentnoter frem, når tempoet skifter. Dens dynamiske udbrud af græs og grønt matcher morgenens energi og modnes subtilt til rige krydderier, som dagen fortsætter. Afsluttende noter af varmt, jordagtigt træ og balsamisk ambra giver duften en mere afdæmpet, reflekterende tone, når aftenen nærmer sig.
Stylenummer: LP-001-AMBER